برگزاری نشست علمی انتقال تجربه از اجرای طرح پژوهشی

به مناسبت گرامی‌داشت هفته پژوهش سال ۱۴۰۲ در تاریخ ۲۸ آذرماه ۱۴۰۲ نشستی با هدف انتقال تجربه از طرح پژوهشی داخلی با عنوان «پیش‌بینی آسیب‌پذیری روان‌شناختی عملکردی ورزشی براساس تنظیم شناختی هیجان و حمایت‌های اجتماعی در دانشجویان نخبه ورزشکار» در پژوهشکده علوم ورزشی و تندرستی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
برگزاری نشست علمی انتقال تجربه از اجرای طرح پژوهشی

در این نشست دکتر علی جلیلی، عضو هیات علمی پژوهشی پژوهشکده علوم ورزشی و تندرستی با تشریح عوامل فیزیکی، روانی و نیز مولفه‌های متداخل اجتماعی، علل موفقیت و شکست نخبگان ورزشی را در طول فعالیت حرفه‌ای مورد بررسی قرار داد.

در این نشست سخنران با اشاره به اهمیت موضوع، به ارائه گزارش در خصوص طرح پژوهشی یاد شده و نتایج برآمده از آن پرداخت.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی پژوهشکده علوم ورزشی و تندرستی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی هفته پژوهش و فناوری