برگزاری نشست علمی « پیشگیری از مصرف مواد مخدر و روانگردان در جامعه دانشجویان»

۱۲ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۶ کد : ۲۳۶۸۹ اخبارها اطلاعیه ها
برگزاری نشست علمی « پیشگیری از مصرف مواد مخدر و روانگردان در جامعه دانشجویان»

کار گروه پژوهشی پیشگیری از مصرف مواد مخدر در جوانان پژوهشکده علوم ورزشی و تندرستی با همکاری دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و با توجه به شیوع بالای مصرف انواع مواد مخدر در میان دانشجویان اقدام به برگزاری نشستی در همین راستا کرده است.
این نشست علمی با هدف ارائه اطلاعاتی درباره پیرامون مصرف مواد مخدر در میان جوانان بخصوص دانشجویان و تشریح علل روانشناختی و اجتماعی تمایل دانشجویان به مصرف مواد مخدر در تاریخ 3 دی 1402، ساعت 10:30 الی 12:30در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار خواهد شد.

حضور در این نشست برای عموم علاقمندان و دانشجویان آزاد و رایگان بوده و گواهی‌نامه حضور به مشارکت‌کنندگان ارائه خواهد شد.

برای ثبت‌نام در این نشست از طریق سامانه دوره های مهارت افزایی و آموزش های تخصصی آزاد اقدام نمائید.

( ۱ )