حضور دانشگاه علامه طباطبائی در شانزدهمین کنگره دانش اعتیاد

۲۶ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۵ کد : ۲۲۷۶۱ اخبارها
تعداد بازدید:۳۶۷
حضور دانشگاه علامه طباطبائی در شانزدهمین کنگره دانش اعتیاد

شانزدهمین کنگره بین‌المللی «دانش اعتیاد» از تاریخ ۲۹ لغایت ۳۱ شهریورماه توسط مرکز تحقیقات سلولی و ملکولی دانشگاه علوم‌پزشکی ایران در مرکز همایش‌های بین‌المللی رازی این دانشگاه برگزار خواهد شد. پژوهشکده علوم ورزشی و تندرستی و کارگروه پژوهشی پیشگیری از مصرف مواد مخدر در جوانان، با اجرای دو پنل تخصصی علوم انسانی و علوم ورزشی مجریان دانشگاه علامه طباطبائی در این رویداد علمی خواهند بود. پژوهشگرانی از دانشکده‌ها و پژوهشکده‌های مرتبط با حوزه اعتیاد سخنرانی‌هایی در حوزه‌های روانشناسی، اقتصاد، مددکاری اجتماعی، جامعه مهاجران، فیزیولوژی ورزشی و تندرستی ایراد خواهند نمود.

از عموم علاقه‌مندان دعوت به عمل می‌آید تا جهت شرکت در این رویداد از طریق وب‌سایت کنگره دانش اعتیاد نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند. در پایان این رویداد گواهی معتبر به مشارکت‌کنندگان اعطاء می‌شود.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی پژوهشکده علوم ورزشی و تندرستی کنگره دانش اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی ایران ستاد مبارزه با مواد مخدر

( ۱ )

نظر شما :