برگزاری نشست آسیب شناسی عدم ارتباط دانشگاه با جامعه، ورزش و صنعت

۰۳ دی ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۱ کد : ۲۰۲۴۶ اخبارها
تعداد بازدید:۱۴۹
نشست تخصصی «آسیب شناسی عدم ارتباط دانشگاه با جامعه، ورزش و صنعت» از مجموعه برنامه‌های پژوهشکده علوم ورزشی و تندرستی به مناسبت هفته پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۱، روز سه‌شنبه مورخ ۲۲ آذرماه برگزار شد.
برگزاری نشست آسیب شناسی عدم ارتباط دانشگاه با جامعه، ورزش و صنعت

این برنامه با مشارکت استادانی از دانشگاه‌های علامه طباطبائی، صنعتی شریف و تهران برگزار شده و در آن سخنرانان به ارائه دیدگاه خود در خصوص ارتباط نامتوازن و ناپایدار میان دانشگاه با جامعه، ورزش و صنعت پرداختند. بررسی وضعیت موجود ، موانع شناخته شده و راهکارهای موثر در آسیب‌زدایی از ارتباط مهم ارکان آموزشی و حرفه‌ای کشور در عرصه ورزش، زمینه‌هایی بودند که سخنرانان نشست بدان پرداختند.

این نشست به مدیریت دکتر علی جلیلی شیشوان؛ عضو هیات علمی پژوهشکده علوم ورزشی و تندرستی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد. دکتر رسول صدیقی؛ عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف، دکتر محمد جوادی‌پور؛ عضو هیات علمی دانشگاه تهران و آقایان دکتر جواد شهلائی باقری، دکتر علی اسماعیلی، دکتر ناصر صبحی قراملکی؛ اعضای هیات علمی دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی سخنرانان این نشست بودند.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی پژوهشکده علوم ورزشی و تندرستی نشست علمی هفته پژوهش و فناوری جامعه و صنعت