برگزاری کارگاه «پروپوزال‌نویسی در علوم ورزشی»

۲۷ مهر ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۳ کد : ۱۹۴۴۹ اخبارها
کارگاه آموزشی پروپوزال‌نویسی در علوم ورزشی با همکاری پژوهشکده علوم ورزشی و تندرستی و دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و با تدریس خانم دکتر کشکر در تاریخ ۱۶ مهرماه برگزار شد.
برگزاری کارگاه «پروپوزال‌نویسی در علوم ورزشی»

این کارگاه با هدف آماده‌سازی دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی برای طرح و تدوین پروپوزال‌های مرتبط با پایان‌نامه و برای رفع مشکلات و سوالات نظری و عملی ایشان در طی این فرآیند برگزار شد.

این برنامه با استقبال قابل توجه دانشجویان شاغل به تحصیل در رشته‌های زیرمجموعه علوم ورزشی مواجه شده و با توجه به ارزیابی مثبت فراگیران، تداوم کارگاه‌های مرتبط در برنامه آموزشی پژوهشکده علوم ورزشی و تندرستی قرار گرفته است.

اخبار و اطلاعات مربوط به برگزاری دوره‌های آموزشی متعاقبا به اطلاع علاقه‌مندان خواهد رسید.

کلید واژه ها: پژوهشکده علوم ورزشی و تندرستی دانشگاه علامه طباطبائی پروپوزال‌نویسی