برگزاری دومین نشست از مجموعه «گفت‌گوی صمیمانه استاد و دانشجو»

۰۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۸ کد : ۱۸۱۸۶ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۱۳۰
دومین نشست از مجموعه «گفت‌گوی صمیمانه استاد و دانشجو» روز دوشنبه، نهم خردادماه از ساعت ۱۲.۰۰ تا ۱۳.۰۰ در سالن همایش‌های دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی برگزار خواهد شد.
برگزاری دومین نشست از مجموعه «گفت‌گوی صمیمانه استاد و دانشجو»

دومین نشست از مجموعه «گفت‌گوی صمیمانه استاد و دانشجو» با سخنرانی آقای دکتر غلامعلی کارگر در راستای فعالیت‌های مشترک پژوهشکده علوم‌ ورزشی و تندرستی و اداره امور پژوهشی دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی برگزار خواهد شد. هدف از برگزاری این نشست‌ها آشنایی دانشجویان با شیوه‌ها و محتواهای متفاوت از آموزش متداول دانشگاهی است. انتقال تجربه‌های زندگی دانشگاهی و حرفه‌ای، بیان دیدگاه‌ شخصی درباره مفاهیم کلان آموزشی در علوم ورزشی توسط استاد سخنران در این نشست‌ها مورد توجه قرار می‌گیرد.

همچنین به اطلاع مخاطبین گرامی می‌رساند با آغاز سال تحصیلی جدید سلسله نشست‌های «گفت‌گوی صمیمانه استاد و دانشجو» تداوم خواهد یافت.

کلید واژه ها: پژوهشکده علوم ورزشی و تندرستی دانشگاه علامه طباطبائی